Massages

Bij Mahalo massages kun je terecht voor verschillende vormen van massage. Ieder mens heeft andere behoeftes daarom is het fijn om samen te bespreken welke massage het beste bij jou past. Door jarenlange ervaring bied ik  deskundig advies welke massage jij nodig hebt om weer lekker in je lijf te zitten.

Bekijk hieronder het aanbod van Mahalo Massages

Triggerpointmassage

Een triggerpoint kan gezien worden als een klein ‘knoopje’ in de spier en kan voor een groot scala aan klachten zorgen. Triggerpoints verkorten de spiervezels. Het gevolg is dat de spier spanning geeft aan de naastliggende gewrichten, wat pijn en stijfheid oplevert. Klachten waarvan triggerpoints de veroorzaker kunnen zijn, zijn zeer uitgebreid en divers:

 • zoals stijve en/of pijnlijke spieren
 • pijn in de onderrug
 • tennisarm
 • carpaaltunnel syndroom
 • RSI
 • Klachten die ontstaan na bijvoorbeeld een whiplash, een val, een blessure, of door een verkeerde lichaamshouding

Sportmassage

Sportmassage is een massagetechniek die erop gericht is de conditie van je spieren te onderhouden. Door de verhoogde doorbloeding tijdens de massage is het mogelijk afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren en voedingsstoffen toe te laten, wat een sneller herstel mogelijk maakt. Hierbij kun je denken aan een stijve rug/nek of stijve kuiten na een wandeling.

Wil je dat je spieren in een optimale conditie komen of blijven, dan is de sportmassage heel geschikt!

mahalobloem

Deep tissue massage

Deep tissue massage is een diepe tot zeer diepe vorm van massage die gebruikt wordt om ernstige spanning in spieren en bindweefsel te verminderen. Ik werk vooral met knokkels, vuisten, onderarmen en ellebogen. Het effect van de massage is echter bijzonder heilzaam.

Deep tissue massage is een effectieve manier om chronisch vastzittende weefsels los te maken en is ook bedoeld voor mensen die last hebben van langdurige of chronische spierspanning en spanning in de omliggende weefsels, zoals bindweefsel rondom de spieren en onderhuids bindweefsel. Verder is deze massage ook geschikt voor mensen met een dikke, stugge huid waar met een gewone massage niet goed doorheen te komen is.

Hoofdpijnmassage

Hoofdpijn is een veelvoorkomend verschijnsel. Bij veel mensen hebben de hoofdpijnklachten een grote impact op het dagelijks leven. Bij de hoofdpijnmassage worden de spieren van de schouders en nek losgemaakt. Ook de slapen, het gezicht, de schedelrand en het hoofd worden gemasseerd. Bij de hoofdpijnmassage geef ik aandacht aan spieren en wervels die niet optimaal functioneren of mogelijk overbelast zijn in de rug, nek en schouders.

Effecten van hoofdpijnmassage:

 • voorkomen van hoofdpijn en migraine-aanvallen
 • verlichting van hoofdpijnklachten
 • soepele aangezichts-, nek- en schouderspieren
 • een verbetering van bloed- en lymfecirculatie
 • verbetering van de slaap
mahalobloem

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress, spierspanning te verminderen zodat het lichaam weer ervaart hoe het voelt om ontspannen te zijn. Een ontspanningsmassage is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen met een weldadige, verfrissende uitwerking. Ontspanningsmassage ontspant de spieren en verbetert de doorbloeding van het lichaam. Ook worden afvalstoffen beter afgevoerd en daardoor kunnen voedingsstoffen en zuurstof de cellen beter bereiken.

Het zal je geest en lichaam ontspannen en weer in balans brengen.

Hotstonemassage

Een hotstone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.
De warmte van de stenen werkt direct op de zenuwbanen, daardoor gaat de energie sneller door het lichaam stromen. De stenen hebben een intens diepe ontspannende werking.

De massage verbetert de bloedsomloop, hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Het geeft nieuwe energie en brengt het lichaam in balans.

mahalobloem

Litteken massage

Het doel van de massage is om de doorbloeding rondom het litteken en in het litteken zoveel mogelijk te verbeteren. 
Direct na de behandeling voelt het litteken al minder verkleefd en soepeler aan. Het litteken voelt hierdoor soepel aan waardoor u er waarschijnlijk minder last van zal hebben.
 
Littekens kunnen gaan trekken, vastzitten, irriteren of dik worden. Hierdoor wordt de beweging beperkt of ontstaat er pijn. Wij kunnen door middel van massage een litteken losser en soepeler krijgen. Door tijdens de massage het litteken te prikkelen worden alle huidlagen optimaal aan het werk gezet.
Door een goede doorbloeding wordt ook de huid rondom het litteken beter gevoed, waardoor het litteken steviger wordt en het niveauverschil met de huid vermindert, ook eventuele pijn wordt verminderd. 
 
De huid kan weer nieuwe cellen en collageen aanmaken, waardoor het litteken normaliseert. Littekenmassage is erop gericht het litteken losser en meer op huidniveau te krijgen en minder opvallend te maken.

Massage op locatie

Naast de massages die ik in mijn massagestal aanbied, bied ik deze massages ook aan op locatie, bijvoorbeeld bij je thuis. Het voordeel van een massage in je eigen omgeving is dat je na de massage kunt blijven ontspannen, je hoeft de deur niet meer uit. Bij een afspraak op locatie kom ik 10 minuten voordat de massage begint mijn massagetafel opzetten en andere voorbereidingen treffen.

Voor een massage op locatie buiten een straal van 15 km rondom Ambt Delden breng ik een toeslag van € 5,- per afspraak in rekening.

Je bent van harte welkom bij Mahalo massages!

Bel 06-52657353 of mail naar info@mahalomassages.nl voor een afspraak of meer informatie over een cadeaukaart.