Over Mahalo Massages

Heb je spierpijn? Ik help je er weer vanaf. Zit alles vast? Ik maak je weer los. Zit je niet lekker in je vel? Ik zet je weer lekker terug! Welkom op mijn site Mahalo massages! Mahalo is een Hawaiiaans woord en betekent: dank en wederzijds respect.

Even voorstellen..

Mijn naam is Karin van Veen. Ik bied diverse massages aan die erop gericht zijn om je te laten ontspannen, om pijn of stress te verminderen, om je goed te laten functioneren. Dat doe ik op een aandachtige en rustige manier. In mijn sportieve leven heb ik vele triathlons en marathons gelopen, mijn laatste marathon was de marathon van Honolulu/Hawaii. Door mijn sporten ben ik mijzelf sterk bewust van het belang van (sport)massage. Niet alleen voor het lichaam, maar ook voor de geest! Stress en spanning werken vaak als een vicieuze cirkel. Een massage kan wonderen doen om de spanning te doorbreken.

Massage is aandacht voor jezelf, massage geeft ontspanning en nieuwe energie,  verwijdert afvalstoffen, geeft rust in het hoofd en stimuleert bewustwording. Het brengt je weer in balans. Massage is een weldaad voor lichaam én geest!

De route naar masseur is er eentje van veel studeren en veel doen. Studeren is overigens geen straf, het verrijkt mijn leven juist. Ik raak bovendien nooit uitgestudeerd: ik wil bijblijven in mijn vak en ik raak telkens weer geboeid door een ander aspect. Het is ongelofelijk interessant en veelzijdig. Het omgaan met de medemens, een lichaam leren kennen, samen op zoek naar een gezonder leven, dat alles maakt mijn vak zo waardevol.

Je bent van harte welkom voor verschillende vormen van massage en therapie bij mij, bij Mahalo massages!

Mahalo Massages is gespecialiseerd in o.a:

Triggerpointmassages, Sportmassages, Deep tissue massages, Hoofdpijnmassages, Ontspanningsmassages & Hotstonemassages

Meer informatie

Afspraak maken of een massage als cadeau geven?

Bel 06-52657353 of mail naar info@mahalomassages.nl voor een afspraak of meer informatie over een cadeaukaart.

Mijn tarieven

30 minuten € 25,-
60 minuten € 45,-
90 minuten € 60,-